Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се рас..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се рас..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Sedum praealtum е сукулент со листови во светло зелена боја, расте расте во форма на грмушка и ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum praealtum е сукулент со листови во светло зелена боја, расте расте во форма на грмушка и ..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula 'Green Pagoda' е многу популарен, но редок сукулент кој достигнува височина до 30 см. Оваа ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula 'Green Pagoda' е многу популарен, но редок сукулент кој достигнува височина до 30 см. ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Euphorbia mammillaris е мал, симпатичен сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Стеблото м..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Euphorbia mammillaris е мал, симпатичен сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Стеблото м..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Aeonium arboreum е арактивен сукулент во форма на розета со сјајно зелени листови, кој се разгранува..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana 'Calandiva' е најпопуларната сорта на сукулентот познат под името ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Kalanchoe blossfeldiana 'Calandiva' е најпопуларната сорта на сукулентот познат под името ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana 'Calandiva' е најпопуларната сорта на сукулентот познат под името ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aeonium 'Kiwi' е мал, но многу атрактивен сукулент во форма на розета формирана од листови кои се св..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Aeonium 'Kiwi' е мал, но многу атрактивен сукулент во форма на розета формирана од листови кои се св..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echeveria agavoides е атрактивен сукулент со зелени листови во триаголна форма, со врвови во црвена ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.