Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Морски ѕвезди во саксија. Овие два сукуленти (Stapelia grandiflora и Orbea variegata) се препоз..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Л..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Базирано на 1 оценки.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
369 ден. Без ДДВ: 313 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Базирано на 1 оценки.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.199 ден. Без ДДВ: 1.016 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.