Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
x Graptosedum 'Vera Higgins' е мал сукулент со црвено-бронзени листови кои се групирани во форма на ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен ..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
x Sedeveria 'Maialen' е атрактивен сукулент добиен со вкрстување на Sedum и Echeveria со листови во ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Pachyphytum longifolium е интересен сукулент со сино-зелени листови, кафеави на врвовите и груп..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Pachyphytum longifolium е интересен сукулент со сино-зелени листови, кафеави на врвовите и ..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Симпатичен сукулент (х Pachyveria sp.) во форма на розета формирана од нежни листови со променл..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Curio rowleyanus, кој сеуште е познат и како Senecio rowleyanus, е атрактивен сукулент со топче..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Curio rowleyanus, кој сеуште е познат и како Senecio rowleyanus, е атрактивен сукулент со топче..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula rupestris subsp. marnieriana е мал, спорорастечки сукулент, скапоцен дел од секоја пог..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula rupestris subsp. marnieriana е мал, спорорастечки сукулент, скапоц..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula perforata е мал сукулент, кој расте во форма на симпатична грмушка, со листови во сиво зеле..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula perforata е мал сукулент, кој расте во форма на симпатична грмушка, со листови во сиво..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata и Gasteria carinata ..
329 ден. Без ДДВ: 279 ден.