Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Euphorbia trigona е популарен сукулент од фамилијата на млечки, кој народот го препознава како какту..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Euphorbia trigona е популарен сукулент од фамилијата на млечки, кој народот го препознава како какту..
399 ден. Без ДДВ: 338 ден.
Sedum nussbaumerianum е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 20 см. Препознатлив е по ж..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum nussbaumerianum е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 20 см. Препознатлив е..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Euphorbia milii е сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Расте во форма на грмушка со зел..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Euphorbia milii е сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Расте во форма на грмушка с..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Sedum rubrotinctum е прекрасен сукулент со листови во светло зелена боја. Врвовите на листовите се в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum rubrotinctum е прекрасен сукулент со листови во светло зелена боја. Врвовите на листовите..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Kalanchoe laciniata е уникатен повеќегодишен сукулент со листови во необична форма. Може да достигне..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите, сукулент п..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum globiferum subsp. globifera е прекрасен сукулент, уште еден од групата кои се познати по..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum globiferum subsp. globifera е прекрасен сукулент, уште еден од групата ко..
99 ден. Без ДДВ: 84 ден.