Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Aloe 'Christmas Carol' е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe rauhii со Aloe descognsii. О..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe 'Lizard Lips' е мал, симпатичен хибрид добиен со вкрстување на Aloe descoingsii со Aloe calcair..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Aloe x delaetii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe ciliaris и Aloe succotrina. Каракте..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
Aloe x delaetii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe ciliaris и..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 години. П..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 годи..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 годи..
369 ден. Без ДДВ: 313 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 години. П..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Haworthia viscosa е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 15 см. Карактеристини за него ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Haworthia viscosa е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 15 см. Карактеристини за него ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Euphorbia submammillaris е мал, симпатичен сукулент, близок роднина на сукулентот познат како Индија..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Euphorbia submammillaris е мал, симпатичен сукулент, близок роднина на сукулентот познат како Индија..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.