Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Aloe variegata е уште еден атрактивен џуџест, односно нискоратечки вид на сукулент од родот Ало..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aloe juvenna е симпатичен сукулент, уште еден од групата џуџести видови на Алое. Листовите му с..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Aloe juvenna е симпатичен сукулент, уште еден од групата џуџести видови на Алое. Листовите..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe juvenna е симпатичен сукулент, уште еден од групата џуџести видови на Алое. Листовите..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Kalanchoe luciae е прекрасен сукулент со листови во светло зелена до жолто-зелена и црвена боја..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe luciae е прекрасен сукулент со листови во светло зелена до жолто-зелена и црвена боја..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aeonium arboreum ‘Zwartkopf’ e eден од највпечатливите сукуленти од родот Аеониум. Интересна ко..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Aeonium arboreum ‘Zwartkopf’ e eден од највпечатливите сукуленти од родот Аеониум. Интерес..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
Aeonium arboreum ‘Zwartkopf’ e eден од највпечатливите сукуленти од родот Аеониум. Интерес..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echeveria 'Black Prince' е сукулент кој расте во форма на розета и е хибрид добиен со вкрстување на ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати под и..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати ..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати ..
99 ден. Без ДДВ: 84 ден.
Sempervivum arachnoideum е уште еден од сукулентите познати како Чувар на куќа. Препознатлив е ..
129 ден. Без ДДВ: 109 ден.
Sempervivum arachnoideum е уште еден од сукулентите познати како Чувар на куќа. Препознатл..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.