Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Crassula arborescens subsp. undulatifolia 'Blue Bird' е близок роднина на Дрвото..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia 'Blue Bird' е близок роднина на Дрвото..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Aloe rauhii е мал, но многу симпатичен сукулент кој достигнува височина до 15 см. Препознатлив е по ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe rauhii е мал, но многу симпатичен сукулент кој достигнува височина до 15 см. Препознатлив ..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe rauhii е мал, но многу симпатичен сукулент кој достигнува височина до 15 см. Препознатлив ..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Aptenia cordifolia е симпатичен брзорастечки сукулент, препознатлив по листовите со белскаво зелена ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echeveria secunda е прекрасен сукулент со листови во сино-зелена боја, групирани во форма на розета...
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Echeveria secunda е прекрасен сукулент со листови во сино-зелена боја, групирани во форма на ро..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Peperomia ferreyrae е популарна сукулентна грмушка која може да достигне височина и до 30 см. Л..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Peperomia ferreyrae е популарна сукулентна грмушка која може да достигне височина и до 30 см. Л..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Aloe aristata е симпатичен нискорастечки сукулент со сочни, темно зелени листови, со бели точки, гру..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Aloe aristata е симпатичен нискорастечки сукулент со сочни, темно зелени листови, со бели точки..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Aloe aristata е симпатичен нискорастечки сукулент со сочни, темно зелени листови, со бели точки..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Базирано на 1 оценки.
Aloe variegata е уште еден атрактивен џуџест, односно нискоратечки вид на сукулент од родот Алое.&nb..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Aloe variegata е уште еден атрактивен џуџест, односно нискоратечки вид на сукулент од родот Ало..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.