Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Kalanchoe x houghtonii е актрактивен хибрид добиен со вкрстување на Kalanchoe da..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula exilis subsp. schmidtii е прекрасен сукулент, кој во есен станува речиси прекриен со б..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula exilis subsp. schmidtii е прекрасен сукулент, кој во есен станува речиси пре..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Crassula exilis subsp. schmidtii е прекрасен сукулент, кој во есен станува речиси пре..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aloe maculata е лесно прилагодлив и многу распространет сукулент. Препознатилв е неговите зелени лис..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe maculata е лесно прилагодлив и многу распространет сукулент. Препознатилв е неговите зелен..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe maculata е лесно прилагодлив и многу распространет сукулент. Препознатилв е неговите зелен..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Gasteria carinata е сукулент во форма на розета, кој поради долгите листови со бели точки, густ..
599 ден. Без ДДВ: 508 ден.
Gasteria carinata е сукулент во форма на розета, кој поради долгите листови со бели точки,..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Gasteria carinata е сукулент во форма на розета, кој поради долгите листови со бели точки,..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Gasteria carinata е сукулент во форма на розета, кој поради долгите листови со бели точки,..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula muscosa е мал, симпатичен сукулент со многу мали, светло зелени ливчиња, густо распоредени ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula muscosa е мал, симпатичен сукулент со многу мали, светло зелени ливчиња, густо распоре..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia 'Blue Bird' е близок роднина на Дрвото на парите,&nbs..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia 'Blue Bird' е близок роднина на Дрвото..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.