Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Семпервивум, познати како Чувар на куќа. Можно..
399 ден. 379 ден. Без ДДВ: 321 ден.
Kalanchoe tomentosa е многу популарен сукулент кој расте во форма на грмушка, со зелени влакнести ли..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Kalanchoe tomentosa е многу популарен сукулент кој расте во форма на грмушка, со зелени влакнести ли..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Astroloba spiralis (Haworthia pentagona) е мал, елегантен сукулент во форма на розета формирана од с..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Astroloba spiralis (Haworthia pentagona) е мал, елегантен сукулент во форма на розета формирана..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula pellucida subsp. marginalis 'Variegata' е прекрасен, мал сукулент, особено атрактивен кога ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula pellucida subsp. marginalis 'Variegata' е прекрасен, мал сукулент, особено а..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
x Gasteraloe 'Flow' е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Gasteria verrucosa и Aloe. Преп..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
x Gasteraloe 'Flow' е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Gasteria verrucosa&nb..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
x Gasteraloe 'Flow' е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Gasteria verrucosa&nb..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Haworthia cooperi е мал сукулент во форма на розета, со светло зелени листови кои се проѕирни на врв..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Haworthia cooperi е мал сукулент во форма на розета, со светло зелени листови кои се проѕирни н..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula 'Springtime' е симпатична спорорастечка сорта на сукулент кој достигнува височина до 15 сан..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula 'Springtime' е симпатична спорорастечка сорта на сукулент кој достигнува височина до 15 сан..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Kalanchoe x houghtonii е актрактивен хибрид добиен со вкрстување на Kalanchoe daigremontiana&nb..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.