Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
709 ден. 679 ден. Без ДДВ: 575 ден.
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ..
709 ден. 679 ден. Без ДДВ: 575 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Алое. Можност која не се пропушта да имате и В..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Алое. Можност која не се пропушта да имате и В..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни сорти од сукулентот познат како Дрво на парите, односно видот Cra..
919 ден. 869 ден. Без ДДВ: 736 ден.
Пакет од 4 различни сорти од сукулентот познат како Дрво на парите, односно видот&nbs..
639 ден. 609 ден. Без ДДВ: 516 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Ешеверија. Можност која не се пропушта да имат..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Ешеверија. Можност која не се пропушта да имат..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Красула. Можност која не се пропушта да имате ..
899 ден. 859 ден. Без ДДВ: 728 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Красула. Можност која не се пропушта да имате ..
619 ден. 589 ден. Без ДДВ: 499 ден.
Пакет од 4 различни видови на сукуленти од родот Хаворција. Можност која не се пропушта да имат..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.