Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Сукуленти

Сукуленти
Прикажи:
Сортирај по:
Пакет од 12 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ..
1.789 ден. 1.519 ден. Без ДДВ: 1.287 ден.
Пакет од 6 (3 кактуси + 3 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Мож..
899 ден. 809 ден. Без ДДВ: 686 ден.
Пакет од 6 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ..
1.319 ден. 1.189 ден. Без ДДВ: 1.008 ден.
Пакет од 6 различни видови на сукуленти. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја&..
899 ден. 809 ден. Без ДДВ: 686 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат како ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат ..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Доказ дека природата е најголемиот уметник. На неговите листови таа создала прекрасен мозаик.&n..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Доказ дека природата е најголемиот уметник. На неговите листови таа создала прекрасен мозаик.&n..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Доказ дека природата е најголемиот уметник. На неговите листови таа создала прекрасен мозаик.&n..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Orbea variegata е веројатно најпознатиот од сукулентите кои се познати како Морска ѕвезда...
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Orbea variegata е веројатно најпознатиот од сукулентите кои се познати како Морска ѕв..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Orbea variegata е веројатно најпознатиот од сукулентите кои се познати како Морска ѕв..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echeveria ‘Perle Von Nürnberg’ е прекрасен сукулент во форма на розета со листови во интересна боја ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Echeveria ‘Perle Von Nürnberg’ е прекрасен сукулент во форма на розета со листови во интересна ..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.