Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија
Пакување
Боја
Пакување

Сите производи

Прикажи:
Сортирај по:
Crassula ovata ‘Gollum’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula ovata ‘Gollum’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Gollum’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како Дрво ..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
599 ден. Без ДДВ: 508 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла, по..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata ‘Hobbit’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Hobbit’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.