Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија
Пакување
Боја
Пакување

Сите производи

Прикажи:
Сортирај по:
Декоративни камчиња во боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Кристалите од кварц, грани..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.
Камчиња во природна боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Идеални за декорација на кактуси и суку..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Л..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Базирано на 1 оценки.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
369 ден. Без ДДВ: 313 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Базирано на 1 оценки.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.199 ден. Без ДДВ: 1.016 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata 'Variegata' е шарена сорта на еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на п..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata 'Variegata' е шарена сорта на еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.