Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија
Пакување
Боја
Пакување

Сите производи

Прикажи:
Сортирај по:
Прекрасен сукулент (x Graptosedum sp.) со нежни листови во светло зелена до бронзено кафена бој..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што почнуваат да се вљ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што поч..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се распоред..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се рас..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се рас..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Sedum praealtum е сукулент со листови во светло зелена боја, расте расте во форма на грмушка и ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum praealtum е сукулент со листови во светло зелена боја, расте расте во форма на грмушка и ..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula 'Green Pagoda' е многу популарен, но редок сукулент кој достигнува височина до 30 см. Оваа ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula 'Green Pagoda' е многу популарен, но редок сукулент кој достигнува височина до 30 см. ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Parodia warasii е кактус кој е многу лесен за одгледување, со златно жолти боцки. Достигнува височин..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените боцки ..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.