Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија
Пакување
Боја
Пакување

Сите производи

Прикажи:
Сортирај по:
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот по..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма, кој расте во фрома н..
629 ден. Без ДДВ: 533 ден.
Echeveria set-oliver е сукулент кој расте во форма на грмушка и достигнува височина до 30 сантиметри..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Echeveria set-oliver е сукулент кој расте во форма на грмушка и достигнува височина до 30 санти..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под името Златни ѕ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височина до..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височи..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височи..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.