Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Пластични

Пластични

Пластични саксии

Прикажи:
Сортирај по:
Сет од 10 пластични саксии во кафена боја со дијаметар од 9 сантиметри. Се употребуваат повеќе го..
59 ден. Без ДДВ: 50 ден.
Сет од 5 пластични саксии во кафена боја со дијаметар од 10,5 сантиметри.  Се упот..
39 ден. Без ДДВ: 33 ден.
Сет од 5 пластични саксии во кафена боја со дијаметар од 11 сантиметри.  Се употре..
39 ден. Без ДДВ: 33 ден.