Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ

Керамички

Керамички

Керамички саксии

Прикажи:
Сортирај по:
Керамичка саксија со дијаметар од 150 милиметри и висина од 125 милиметри. ..
79 ден. Без ДДВ: 67 ден.
Керамичка саксија со дијаметар од 9 сантиметри и висина од 8 сантиметри. ..
39 ден. Без ДДВ: 33 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: жолта, с..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: зелена, ..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: сина, цр..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: црвена, ..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: црвена, ..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: црна, жо..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.