Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Лековити растенија

Лековити растенија
Прикажи:
Сортирај по:
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот по..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Opuntia ficus-indica е популарен високорастечки кактус кој достигнува до 5 м во височина. Препознатл..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат како ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат ..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe perfoliata е популарен и широко распространет вид на сукулент од родот Алое, кој е познат ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
2.589 ден. Без ДДВ: 2.194 ден.
Aloe arborescens е уште еден вид на Алое кој е многу популарен меѓу одгледувачите, но е познат ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe arborescens е уште еден вид на Алое кој е многу популарен меѓу одгледувачит..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe arborescens е уште еден вид на Алое кој е многу популарен меѓу одгледувачит..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Aloe arborescens е уште еден вид на Алое кој е многу популарен меѓу одгледувачит..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати под и..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати ..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Sempervivum tectorum е најраспространетиот и најпопуларниот од сукулентите кои се познати ..
99 ден. Без ДДВ: 84 ден.