Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Лековити растенија

Лековити растенија
Прикажи:
Сортирај по:
Opuntia polyacantha е нискорастечки кактус од родот Opuntia чии плодови се познати како бодликави кр..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
1.199 ден. Без ДДВ: 1.016 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata е еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како Дрво ..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.