Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Лековити растенија

Лековити растенија
Прикажи:
Сортирај по:
Stapelia grandiflora е сукулент кој и припаѓа на групата кои кај народот се познати како “Морск..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Stapelia grandiflora е сукулент кој и припаѓа на групата кои кај народот се познати како “..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адвокатски јазик. П..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адво..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адво..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адво..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адво..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 години. П..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 годи..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 годи..
369 ден. Без ДДВ: 313 ден.
Алое Вера (Aloe vera) е сукулент кој како лековито растение се користи повеќе од 3000 години. П..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Kalanchoe laciniata е уникатен повеќегодишен сукулент со листови во необична форма. Може да достигне..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен ..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.