Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Myrtillocactus geometrizans е високорастечки кактус кој во природни услови достигнува височина и до ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Myrtillocactus geometrizans е високорастечки кактус кој во природни услови достигнува височина и до ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria bocasana е атрактивен кактус прекриен со голем број на тенки бели боцки. Покрај нив..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Mammillaria bocasana е атрактивен кактус прекриен со голем број на тенки бели боцки. Покрај нив..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Parodia scopa е симпатичен кактус со стебло во форма на топка или цилиндар, со зелена боја и сјајни,..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Parodia scopa е симпатичен кактус со стебло во форма на топка или цилиндар, со зелена боја и сј..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Oreocereus celsianus е интересен кактус кој потекнува од високите делови на Андите. Карактеристични&..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Oreocereus celsianus е интересен кактус кој потекнува од високите делови на Андите. Карактерист..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со необична и ун..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со нео..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со нео..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со нео..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со нео..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Cereus peruvianus f. monstrosa е атрактивен кактус. Секој примерок е со нео..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Opuntia robusta е кактус од родот Опунција, кактуси кои се препознатливи по стеблата во форма на пло..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.