Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Austrocylindropuntia vestita е интересен кактус, прекриен со долги бели влакна, порад..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
...цветам само за тебе! Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаа..
399 ден. Без ДДВ: 338 ден.
Cumulopuntia boliviana subsp. dactylifera е разгранет кактус со стебло во сино-зелена боја и мали, т..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Cumulopuntia boliviana subsp. dactylifera е разгранет кактус со стебло во сино-зелена боја и мали, т..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia rufida f. dwarf е нискорастечки елегантен кактус. Познат е како Пустински скапоцен каме..
329 ден. Без ДДВ: 279 ден.
Opuntia rufida f. dwarf е нискорастечки елегантен кактус. Познат е како Пустинск..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Opuntia rufida f. dwarf е нискорастечки елегантен кактус. Познат е како Пустинск..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Cylindropuntia whipplei е атрактивен разгранет кактус. Отпорен е на ниски температури и може да..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Cylindropuntia whipplei е атрактивен разгранет кактус. Отпорен е на ниски температури и мо..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Cylindropuntia whipplei е атрактивен разгранет кактус. Отпорен е на ниски температури и мо..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Според тоа како изгледа Rhipsalis salicornioides воопшто не наликува на кактус. Сепак ова расте..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Според тоа како изгледа Rhipsalis salicornioides воопшто не наликува на кактус. Сепак ова ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria prolifera е симпатичен, нискорастечки кактус со црвени плодови кои наликуваат на св..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Mammillaria prolifera е симпатичен, нискорастечки кактус со црвени плодови кои наликуваат ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria prolifera е симпатичен, нискорастечки кактус со црвени плодови кои наликуваат ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.