Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Opuntia microdasys var. pallida 'Monstrose' е интересна сорта на кактусот познат како Зајче кактус и..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia microdasys var. pallida 'Monstrose' е интересна сорта на кактусот познат како..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Rebutia minuscula е мал, но многу популарен кактус прекриен со голем број на бели тенки боцки. Брзо ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Rebutia minuscula е мал, но многу популарен кактус прекриен со голем број на бели тенки боцки. ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Disocactus flagelliformis е еден од првите кактуси кои биле пренесени во Европа и еден од најпопулар..
449 ден. Без ДДВ: 381 ден.
Disocactus flagelliformis е еден од првите кактуси кои биле пренесени во Европа и еден од најпо..
899 ден. Без ДДВ: 762 ден.
Базирано на 2 оценки.
Escobaria missouriensis е мал, но многу атрактивен кактус, кој блеснува во полн сјај во пролет кога ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Пакет од 4 (2 Ехинопсис + 2 Мамиларија) различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
709 ден. 679 ден. Без ДДВ: 575 ден.
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 (2 кактуси + 2 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која ..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ми..
869 ден. 829 ден. Без ДДВ: 703 ден.
Пакет од 4 различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ми..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Пакет од 4 различни видови на кактуси од родот Опунција. Можност која не се пропушта да имате и..
599 ден. 569 ден. Без ДДВ: 482 ден.
Austrocylindropuntia vestita е интересен кактус, прекриен со долги бели влакна, поради што кај ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.