Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Rhipsalis cereuscula е интересен кактус кој потекнува од густите тропски шуми во Јужна Америка...
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria microhelia е нискорастечки кактус кој достигнува височина до 15 см. Препознатлив е по це..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Mammillaria microhelia е нискорастечки кактус кој достигнува височина до 15 см. Препознатл..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echinocereus viereckii subsp. morricalii е нискорастечки кактус со прекрасни големи цветови во виоле..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Echinocereus viereckii subsp. morricalii е нискорастечки кактус со прекрасни големи ц..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria magnimamma е уште еден атрактивен кактус кој е познат како Перниче за игли. Не..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Mammillaria magnimamma е уште еден атрактивен кактус кој е познат како Перниче за игли. Засаден..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Пакет од 6 (3 кактуси + 3 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Мож..
1.319 ден. 1.189 ден. Без ДДВ: 1.008 ден.
Пакет од 12 (6 кактуси + 6 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Можност која не с..
1.789 ден. 1.519 ден. Без ДДВ: 1.287 ден.
Пакет од 12 различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја м..
1.789 ден. 1.519 ден. Без ДДВ: 1.287 ден.
Пакет од 6 (3 кактуси + 3 сукуленти) различни видови на кактуси и сукуленти. Мож..
899 ден. 809 ден. Без ДДВ: 686 ден.
Пакет од 6 различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја ми..
1.319 ден. 1.189 ден. Без ДДВ: 1.008 ден.
Пакет од 6 различни видови на кактуси. Можност која не се пропушта да имате и Вие своја&nb..
899 ден. 809 ден. Без ДДВ: 686 ден.
Opuntia tuna f. monstruosa е интересен, многу разгранет кактус кој расте во неправилна форма. Плодов..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Opuntia tuna f. monstruosa е интересен, многу разгранет кактус кој расте во неправилн..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.