Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Parodia warasii е кактус кој е многу лесен за одгледување, со златно жолти боцки. Достигнува височин..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените боцки ..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Mammillaria elongata е мал, но многу симпатичен кактус. Препознатлив е по густо распоредените б..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia microdasys е симпатичен, многу популарен и еден од најодгледуваните кактуси. Препознатлив е ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia microdasys е симпатичен, многу популарен и еден од најодгледуваните кактуси. Препознатл..
399 ден. Без ДДВ: 338 ден.
Opuntia microdasys е симпатичен, многу популарен и еден од најодгледуваните кактуси. Препознатл..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Austrocylindropuntia subulata е атрактивен, високорастечки кактус кој расте во форма на грмушка или ..
1.499 ден. Без ДДВ: 1.270 ден.
Austrocylindropuntia subulata е атрактивен, високорастечки кактус кој расте во форма на грмушка..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Austrocylindropuntia subulata е атрактивен, високорастечки кактус кој расте во форма на грмушка..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia ficus-indica е популарен високорастечки кактус кој достигнува до 5 м во височина. Препознатл..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Echinopsis chamaecereus е разгранет кактус, кој е одличен избор за почетници. Стеблата нал..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Echinopsis chamaecereus е разгранет кактус, кој е одличен избор за почетници. Стеблат..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Rhipsalis cereuscula е интересен кактус кој потекнува од густите тропски шуми во Јужна Америка. Токм..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.