Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Mammillaria rhodantha е мал, атрактивен кактус, дел од групата на кактусите кои најдолго ц..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Opuntia gosseliniana var. santa-rita е симпатичен кактус. Плочките му се во сино-зелена бо..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Opuntia polyacantha е нискорастечки кактус од родот Opuntia чии плодови се познати како бодликави кр..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Интересна и уникатна комбинација на саксија и еден од најпопуларниот и најраспространетиот какт..
799 ден. Без ДДВ: 677 ден.
Нема боцки и не наликува на кактус, но сепак ова растение во форма на грмушка со густо разгранети ст..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на кактусот (Ech..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма, кој расте во фрома н..
629 ден. Без ДДВ: 533 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под името Златни ѕ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што почнуваат да се вљ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што поч..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.