Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Mammillaria laui subsp.dasyacantha е кактус од родот Mammillaria кои се познати ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како што расте, се р..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како ..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Gymnocalycium baldianum е мал, симпатичен кактус со топчеста форма, најчесто неразгранет, со дијамет..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Gymnocalycium baldianum е мал, симпатичен кактус со топчеста форма, најчесто неразгранет, со ди..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот Eсhinо..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот Eсhinо..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Весела дружина која бара само малку грижа и малку вода. Совршен подарок и уникатен декор за секој пр..
899 ден. Без ДДВ: 762 ден.