Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata 'Hummel's Sunset' е една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како ..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
599 ден. Без ДДВ: 508 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла, по..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
1.119 ден. Без ДДВ: 948 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Crassula ovata ‘Minima’ е сукулент кој за разлика од основниот вид, има потенки стебла,&nb..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata ‘Hobbit’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata ‘Hobbit’ е необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти,..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот познат како ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Crassula ovata f. variegata 'Hummel's Sunset' е популарна сорта на сукулентот по..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма, кој расте во фрома н..
629 ден. Без ДДВ: 533 ден.
Echeveria set-oliver е сукулент кој расте во форма на грмушка и достигнува височина до 30 сантиметри..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.