Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Crassula rupestris subsp. marnieriana е мал, спорорастечки сукулент, скапоц..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula perforata е мал сукулент, кој расте во форма на симпатична грмушка, со листови во сиво зеле..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Crassula perforata е мал сукулент, кој расте во форма на симпатична грмушка, со листови во сиво..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Нема боцки и не наликува на кактус, но сепак ова растение во форма на грмушка со густо разгранети ст..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на кактусот (Ech..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
x Chamaelobivia 'Captain Jessop' е популарен хибрид кој е добиен со вкрстување на как..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata и Gasteria carinata ..
329 ден. Без ДДВ: 279 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
x Gasteraloe beguinii е атрактивен хибрид добиен со вкрстување на Aloe aristata ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Морски ѕвезди во саксија. Овие два сукуленти (Stapelia grandiflora и Orbea variegata) се препоз..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Л..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Aichryson laxum е еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Ai..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Базирано на 1 оценки.