Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот E..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Весела дружина која бара само малку грижа и малку вода. Совршен подарок и уникатен декор за секој пр..
899 ден. Без ДДВ: 762 ден.
Mammillaria rhodantha е мал, атрактивен кактус, дел од групата на кактусите кои најдолго ц..
349 ден. Без ДДВ: 296 ден.
Opuntia gosseliniana var. santa-rita е симпатичен кактус. Плочките му се во сино-зелена бо..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
x Sedeveria 'Maialen' е атрактивен сукулент добиен со вкрстување на Sedum и Echeveria со листови во ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Opuntia polyacantha е нискорастечки кактус од родот Opuntia чии плодови се познати како бодликави кр..
499 ден. Без ДДВ: 423 ден.
Pachyphytum longifolium е интересен сукулент со сино-зелени листови, кафеави на врвовите и груп..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Pachyphytum longifolium е интересен сукулент со сино-зелени листови, кафеави на врвовите и ..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Интересна и уникатна комбинација на саксија и еден од најпопуларниот и најраспространетиот какт..
799 ден. Без ДДВ: 677 ден.
Симпатичен сукулент (х Pachyveria sp.) во форма на розета формирана од нежни листови со променл..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Curio rowleyanus, кој сеуште е познат и како Senecio rowleyanus, е атрактивен сукулент со топче..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Curio rowleyanus, кој сеуште е познат и како Senecio rowleyanus, е атрактивен сукулент со топче..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Crassula rupestris subsp. marnieriana е мал, спорорастечки сукулент, скапоцен дел од секоја пог..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.