Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Kalanchoe laciniata е уникатен повеќегодишен сукулент со листови во необична форма. Може да достигне..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Gymnocalycium baldianum е мал, симпатичен кактус со топчеста форма, најчесто неразгранет, со дијамет..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Gymnocalycium baldianum е мал, симпатичен кактус со топчеста форма, најчесто неразгранет, со ди..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
549 ден. Без ДДВ: 465 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите, сукулент п..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Crassula arborescens subsp. undulatifolia е близок роднина на Дрвото на парите,&..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum globiferum subsp. globifera е прекрасен сукулент, уште еден од групата кои се познати по..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sempervivum globiferum subsp. globifera е прекрасен сукулент, уште еден од групата ко..
99 ден. Без ДДВ: 84 ден.
x Graptosedum 'Vera Higgins' е мал сукулент со црвено-бронзени листови кои се групирани во форма на ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен ..
359 ден. Без ДДВ: 304 ден.
Agave americana е еден од најголемите и највеличествените видови на Agave. Овој популарен и широко р..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот Eсhinо..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Echinopsis oxygona е најпопуларниот и најраспространетиот кактус од родот Eсhinо..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.