Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Mammillaria laui subsp.dasyacantha е кактус од родот Mammillaria кои се познати и под нивното народн..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria laui subsp.dasyacantha е кактус од родот Mammillaria кои се познати ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како што расте, се р..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како ..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Opuntia robusta f. monstrosa е интересен и необичен кактус со неправилна форма. Како ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Euphorbia milii е сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Расте во форма на грмушка со зел..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Euphorbia milii е сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Расте во форма на грмушка с..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Оваа слатка и уникатна елка, всушност е неправилна форма на кактусот кој е познат како Игл..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Sedum rubrotinctum е прекрасен сукулент со листови во светло зелена боја. Врвовите на листовите се в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum rubrotinctum е прекрасен сукулент со листови во светло зелена боја. Врвовите на листовите..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.