Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Echinopsis candicans е атрактивен кактус со стебло во светло зелена боја и долги златно жолти б..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Echinopsis candicans е атрактивен кактус со стебло во светло зелена боја и долги златно жолти&n..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Euphorbia polygona е растение кое многу личи, но не е кактус, туку е дел од сукулентите&nb..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Haworthia viscosa е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 15 см. Карактеристини за него ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Haworthia viscosa е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 15 см. Карактеристини за него ..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Euphorbia submammillaris е мал, симпатичен сукулент, близок роднина на сукулентот познат како Индија..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Euphorbia submammillaris е мал, симпатичен сукулент, близок роднина на сукулентот познат како Индија..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Euphorbia trigona е популарен сукулент од фамилијата на млечки, кој народот го препознава како какту..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Euphorbia trigona е популарен сукулент од фамилијата на млечки, кој народот го препознава како какту..
399 ден. Без ДДВ: 338 ден.
Sedum nussbaumerianum е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 20 см. Препознатлив е по ж..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Sedum nussbaumerianum е нискорастечки сукулент кој достигнува височина до 20 см. Препознатлив е..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Mammillaria elongata 'Copper King' е симпатична сорта на кактусот познат како Златни ѕвезди. Препозн..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по снежно белите боцки..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.