Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Echeveria set-oliver е сукулент кој расте во форма на грмушка и достигнува височина до 30 санти..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под името Златни ѕ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
299 ден. Без ДДВ: 253 ден.
Mammillaria elongata subsp. echinaria е симпатичен подвид на кактусот познат под имет..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Kalanchoe blossfeldiana е најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува в..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височина до..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височи..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Aloe striatula е широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височи..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Прекрасен сукулент (x Graptosedum sp.) со нежни листови во светло зелена до бронзено кафена бој..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што почнуваат да се вљ..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Opuntia microdasys subsp. rufida е еден од првите кактуси кој го одбираат тие што поч..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Haworthia attenuata е прекрасен мал сукулент, препознатлив по белите линии кои се распоред..
189 ден. Без ДДВ: 160 ден.