Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси и сукуленти

Прикажи:
Сортирај по:
Haworthia cuspidata е прекрасен сукулент во форма на розета. Народното име “Ѕвезден прозор..
329 ден. Без ДДВ: 279 ден.
Haworthia cuspidata е прекрасен сукулент во форма на розета. Народното име “Ѕвезден прозор..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Haworthia cuspidata е прекрасен сукулент во форма на розета. Народното име “Ѕвезден прозор..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Haworthia cuspidata е прекрасен сукулент во форма на розета. Народното име “Ѕвезден прозор..
139 ден. Без ДДВ: 118 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет и во лето е ук..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Како што се движи сонцето по небото, јин и јанг постепено си ги заменуваат местата, откривајќи го не..
899 ден. Без ДДВ: 762 ден.
Stapelia grandiflora е сукулент кој и припаѓа на групата кои кај народот се познати како “Морск..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Stapelia grandiflora е сукулент кој и припаѓа на групата кои кај народот се познати како “..
159 ден. Без ДДВ: 135 ден.
Crassula x imperialis е прекрасен сукулент, хибрид кој е препознатлив по неговите густо распоредени ..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.
Crassula x imperialis е прекрасен сукулент, хибрид кој е препознатлив по неговите гус..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адвокатски јазик. П..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Gasteria bicolor var. liliputana е џуџеста форма на сукулентот кој е познат како Адво..
209 ден. Без ДДВ: 177 ден.