Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Род
Вид
Хибрид
Максимална висина
Саксија
Дијаметар на саксија

Кактуси

Кактуси
Прикажи:
Сортирај по:
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет и во лето е ук..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
289 ден. Без ДДВ: 245 ден.
Mammillaria crinita subsp. wildii е еден од кактусите кои најдолго цветаат. Во пролет..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Како што се движи сонцето по небото, јин и јанг постепено си ги заменуваат местата, откривајќи го не..
899 ден. Без ДДВ: 762 ден.
Opuntia microdasys var. albispina е мал, симпатичен кактус. Поради неговата форма и поради тоа што ц..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Opuntia microdasys var. albispina е мал, симпатичен кактус. Поради неговата форма и п..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Echinopsis candicans е атрактивен кактус со стебло во светло зелена боја и долги златно жолти б..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Echinopsis candicans е атрактивен кактус со стебло во светло зелена боја и долги златно жолти&n..
279 ден. Без ДДВ: 236 ден.
Mammillaria elongata 'Copper King' е симпатична сорта на кактусот познат како Златни ѕвезди. Препозн..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по снежно белите боцки..
179 ден. Без ДДВ: 152 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
149 ден. Без ДДВ: 126 ден.
Mammillaria vetula subsp. gracilis е мал, елегантен кактус, препознатлив по..
249 ден. Без ДДВ: 211 ден.
Mammillaria laui subsp.dasyacantha е кактус од родот Mammillaria кои се познати и под нивното народн..
219 ден. Без ДДВ: 186 ден.