Контакт

Локација

Адреса:
КАКТУСАРНИЦА
Алком - Александар дооел Скопје
ул. Елисие Поповски - Марко бр. 10 лок. 7, 1000 Скопје

ЕДБ: mk4030998346186
Трансакциска сметка: 210052339680181
Банка депонент: NLB Тутунска банка
Телефон 1:
070514826

Контакт форма

Вашето име:


Вашата е-mail адреса:Вашиот телефонски број:


Вашата порака:


Внесете го кодот во полето: