Рекламација и враќање на производ

Рекламација и враќање на производ

Ве молиме пополнете го формуларот, за да побарате број за авторизација на рекламацијата и да испратите барање за враќање на производ.

Информација за нарачката

* Име:


* Презиме:


* E-mail:


* Телефон:


* Број на нарачка:


Датум на нарачка:

Информација за производот и причина за рекламација / враќање

* Име на производот:

* Шифра на производот:

Количина:
* Причина за враќање:
Производот е отворен:


Наведете информации за неисправноста на производот или други детали:
Внесете го кодот за верификација:

Ги прочитав и се согласувам со Услови за користење