Избришете ги сите филтри
Филтирирај по цена
Достапност
Тип на производ
Пакување
Боја
Пакување

Декоративни материјали

Декоративни материјали
Прикажи:
Сортирај по:
Декоративн песок во боја со големина од 0,2 до 0,8 милиметри. Кристалите од кварц, гранит ..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.
Декоративен песок во боја со големина од 0,8 до 2,5 милиметри. Кристалите од кварц, гранит и ме..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.
Декоративни камчиња во боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Кристалите од кварц, грани..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.
Камчиња во природна боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Идеални за декорација на кактуси и суку..
69 ден. Без ДДВ: 59 ден.