Kатегории

КАКТУСАРНИЦА-интернет продавница

Лесно прилагодлив и многу распространет сукулент. Препознатилв е неговите зелени листови бели дамки ..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Атрактивен сукулент која поради карактеристичната форма е познат како Авион растение или Пропелер ра..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Необичен и многу атрактивен сукулент. Препознатлив е по сиво-зелените листови кои често добиваат црв..
209 ден. 189 ден.
Без ДДВ: 160 ден.

Лесно прилагодлив и многу распространет сукулент. Препознатилв е неговите зелени листови бели дамки ..
209 ден. 189 ден.
Без ДДВ: 160 ден.

Атрактивен разгранет кактус, засаден во пластична саксија, со декоративни камчиња во боја. Отпорен е..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Симпатичен брзорастечки сукулент, препознатлив по листовите со белскаво зелена боја и малите цветчињ..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Популарна сукулентна грмушка која може да достигне височина и до 2 метри. Листовите му се цилиндричн..
139 ден. 129 ден.
Без ДДВ: 109 ден.

Широко распространет сукулент кој може да формира грмушка и да достигне височина до 2 метри. Листови..
209 ден. 189 ден.
Без ДДВ: 160 ден.

Сукулент од родот Euphorbia, познати како млечки. Расте во форма на грмушка со зелени листови и боцк..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Прекрасен сукулент, хибрид кој е препознатлив по неговите густо распоредени зелени листови. Многу е ..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Најчесто одгледуваниот сукулент од родот Kalanchoe. Достигнува височина до 45 сантиметри со зелени л..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Уникатен повеќегодишен сукулент со листови во необична форма. Може да достигне височина до 1 м. Цвет..
149 ден.
Без ДДВ: 126 ден.

Декоративни камчиња во боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Кристалите од кварц, грани..
69 ден.
Без ДДВ: 59 ден.

Еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Листовите му се во ..
229 ден. 209 ден.
Без ДДВ: 177 ден.
Базирано на 1 оценки.

Еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво на пријателст..
159 ден. 149 ден.
Без ДДВ: 126 ден.

Еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Листовите му се во ..
159 ден. 149 ден.
Без ДДВ: 126 ден.
Базирано на 1 оценки.

Еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво на пријателст..
219 ден. 199 ден.
Без ДДВ: 169 ден.

Декоративен песок во боја со големина од 0,8 до 2,5 милиметри. Кристалите од кварц, гранит и ме..
69 ден.
Без ДДВ: 58 ден.

За разлика од основниот вид на Дрво на парите, оваа сорта има потенки стебла, помали листо..
159 ден.
Без ДДВ: 135 ден.

За разлика од основниот вид на Дрво на парите, оваа сорта има потенки стебла, помали листови и ..
219 ден.
Без ДДВ: 186 ден.

Најпопуларниот од сукулентите кои се познати под името “Чувар на куќа“. Бидејќи е отпорен на ст..
99 ден. 89 ден.
Без ДДВ: 75 ден.

Камчиња во природна боја со големина од 2,5 до 20 милиметри. Идеални за декорација на кактуси и суку..
59 ден.
Без ДДВ: 50 ден.

Пакет од 4 различни видови на Чувар на чуќа (Sempervivum) по избор на КАКТУСАРНИЦА од сукулентите ко..
399 ден. 339 ден.
Без ДДВ: 287 ден.

Необична и многу интересна сорта на еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парит..
149 ден. 139 ден.
Без ДДВ: 118 ден.

Прекрасен сукулент во форма на розета, засаден во уникатна, рачно боена, керамичка саксија..
329 ден.
Без ДДВ: 279 ден.

Како што се движи сонцето по небото, јин и јанг постепено си ги заменуваат местата, откривајќи го не..
899 ден.
Без ДДВ: 762 ден.

Мал, елегантен кактус, препознатлив по снежно белите боцки густо распоредени во форма на ѕвезди по ц..
249 ден.
Без ДДВ: 211 ден.

Весела дружина која бара само малку грижа и малку вода. Мини градина со три кактуси засадени во кера..
899 ден.
Без ДДВ: 762 ден.

Интересна и уникатна комбинација на саксија и еден од најпопуларниот и најраспространетиот какт..
799 ден.
Без ДДВ: 677 ден.

Еден од најпопуларните и најатрактивните видови на сукуленти од родот Aichryson. Листовите му се во ..
499 ден.
Без ДДВ: 423 ден.

Еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво на пријателст..
549 ден.
Без ДДВ: 465 ден.

Еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво на пријателст..
1.119 ден.
Без ДДВ: 948 ден.

Еден од најпопуларните сукуленти, познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво на пријателст..
1.199 ден.
Без ДДВ: 1.016 ден.

Една од најпопуларните сорти на сукулентот познат како Дрво на парите, Дрво на среќата или Дрво..
499 ден.
Без ДДВ: 423 ден.

За разлика од основниот вид на Дрво на парите, оваа сорта има потенки стебла, помали листо..
499 ден.
Без ДДВ: 423 ден.

За разлика од основниот вид на Дрво на парите, оваа сорта има потенки стебла, помали листо..
599 ден.
Без ДДВ: 508 ден.

Ново на КАКТУСАРНИЦА.блог
Велигденски лилјан

Велигденски лилјан

kaktusarnica 21/05/2016 0
Echinopsis oxygona (Ехинопсис оксигона) е кактус кој потекнува од Јужн...
Прочитај повеќе
Ѕвезден прозорец

Ѕвезден прозорец

kaktusarnica 25/04/2016 0
Haworthia cuspidata (Хаворција куспидата) е прекрасен, спорорастечки с...
Прочитај повеќе
Дрво на парите - Хобит

Дрво на парите - Хобит

kaktusarnica 24/04/2016 0
Crassula ovata ‘Hobbit’ (Красула овата 'Хобит') е необична и многу инт...
Прочитај повеќе
Кикиритки

Кикиритки

kaktusarnica 23/04/2016 0
Echinopsis chamaecereus (Ехинопсис хамецереус) е рагранет кактус кој п...
Прочитај повеќе
Loading...